Képviselt márkáink:Cégünk az alábbi gyártók termékeire specializálódott, akikkel közvetlen kapcsolatban állunk.
Zebra – A világon egyik legjobban elterjed márka a vonalkód technikában. A nyomtatás mellett, vonalkód olvasókat, adatgyűjtőket és kellékanyagokat is gyártanak.


Sato – A SATO a vonalkódok és az RFID alapján történő automatikus azonosítási és adatgyűjtési technológiák integrált megoldásainak vezető szállítója. A SATO céget 1949-ben alapították. A cég az automatikus azonosításhoz gyárt innovatív, megbízható rendszereket, és olyan átfogó megoldásokat kínál, amelyek a hardvert, a szoftvert és a fogyóeszközöket integrálják. A SATO a Tokiói Értéktőzsdén jegyzett vállalat, értékesítési irodáink és szolgáltató központjaink több mint 24 országban vannak jelen. A céget világszínvonalú partnerek hálózata képviseli világszerte. A vállalat az általa gyártott általános címke- és vonalkód-nyomtatók, RFID-nyomtatók, szkennerek és hordozható terminálok, kézi árazógépek és egyéb termékek révén kínál üzleti megoldásokat.


Panasonic – A széles kínálatában megtalálhatunk ipari felhasználású laptopokat, tableteket, adatgyűjtőket és természetesen vonalkód olvasókat is.


Labelmate – A belgiumi székhelyű gyártó a legtöbb vonalkód nyomtatóhoz könnyedén illeszthető címke csévélőket, vágókat, továbbítókat készít.


Honeywell – A széles palettájából a nyomtatástechnikában kiemelkedő az adatgyűjtőik és vonalkód olvasóik.


Star – A nagy pontosságú nyomtatástechnika elengedhetetlen eszközeként van nyilvántartva. A gyors nyomtatást sikerült ötvözni az elképesztően nagy precizitással és felbontással.


Datalogic – Legjobban a vonalkód olvasókra és adatgyűjtőkre szakosodtak. Palettájukban megtalálhatjuk a legegyszerűbb modellektől kezdve egészen a profi, víz-por és ütésálló eszközöket amik akár GSM hálózat segítségével kommunikálni a szerverrel.


Bartender – Ez a szoftvergyártó cég biztosít valamennyi felhasználó számára egy könnyen elsajátítható programot amivel a legtöbb nyomtatási feladat megtervezhető.


Datasensor – A gyártósorokon elhelyezett érzékelőkkel gyakran találkozhatunk ezzel a márkával. Strapabíró eszközeik segítségével a legtöbb érzékelési feladat megoldható.