MegaGlobal Kft.

Jövőbe mutató informatikai
és ipari megoldások

Gyorsan, költséghatékonyan és magas hozzáadott
értékkel, – nemzetközi gyártói támogatással.

Cégtörténet

A Megaglobal Kft. 2008-ban alakult, mint általános informatikai hardverkereskedelmi és szoftverszolgáltató vállalat. 2007 második felében, az üzleti modell kidolgozása után az alapítók a következő év tavaszán kezdték el a szervezeti struktúra és a szolgálatóeszközök felállítását. Fél év múlva az ügyfélkapcsolatok kiépítése és a gazdasági termelő tevékenység elindítása volt a cél, ugyanakkor a váratlanul jött 2008-as hitelválság kirobbanása minden jelentős tervet és várható eredményt semmivé tett. A gazdasági helyzetből fakadó kényszernek köszönhetően a szolgáltatási kör jelentősen bővült: webfejlesztés, marketing tevékenység, szoftveres szolgáltatások, speciális hardverek értékesítése és vonalkódtechnika került a vállalati portfólió alapelemei közé.

 

2010-re a tulajdonosi struktúra teljesen átalakult, de a vállalkozás magyar tulajdonú és vezetésű maradt. Az értékesített termékek és szolgáltatások jelentősen elmozdultak a mérnök-informatika és a vonalkódtechnika irányába.

 

Az általános magyarországi gazdasági élénkülésnek köszönhetően – és felismerve az autóiparban rejlő lehetőségeket – 2015-től a vállalat struktúrája már a nagy ipari gyártók igényeihez igazodik. A vevőkör jelentős része autóipari beszállító, kereskedelmi vállalat vagy energetikai cég.

 

2018-től az ipari szoftverfejlesztés is jelentős szerepet kap, és elkészül a legújabb fejlesztés, ami már az EMEA régió Európán kívüli részén is használatba kerül nagyvállalati szinten.

 

 2020-től integrált mérnök-informatikai rendszerek tervezése és kivitelezése a cél, meghagyva a jól működő rendszerelemek szállítását, integrálását és javítási szolgáltatását.

 

2021-től a világpiac egyik vezető gyártójánál a legmagasabb partneri státuszba kerültünk – Zebra Premier Business partnerek lettünk. Ügyfeleink számára ez kedvezőbb árakat, nagyobb termékkínálatot és kiterjedtebb gyártói szolgáltatásokat jelent.

Product Enquiry