Eszközbérlés

A gyorsan változó technológiai és üzleti környezet egyre komplexebb kihívások elé állítja a vállalatokat és ügyfeleinket egyaránt. Tudjuk, hogy a zavartalan működés érdekében fontos, hogy naprakész technológiát használjanak a vállalatok, viszont erre nem mindig adódik lehetőség költségvetési szinten. Éppen ezért szakértő csapatunk segítséget nyújt a hosszabb távú eszközbérlés igénylésében.

Kevesen tudják, hogy az operatív lízingszolgáltatásokon keresztül akár a raktárlogisztikához elengedhetetlen vonalkódos, vizuáltechnikai, kommunikációs vagy biztonságtechnikai eszközöket, rendszereket sőt szoftvereket is bérbe lehet venni.

Mikor érdemes eszközt bérelni?

A felszerelések lízingje nagyszerű lehetőség lehet, ha a meglévő nyomtató, vonalkódolvasó eszköz elromlik és javítása a kieső munka miatt többlet költséget jelentene, vagy éppen a vállalatnál csak idényszerű, alkalmankénti felhasználási igény jelentkezik. A szolgáltatás továbbá lehetővé teszi, hogy lépést tartson a legújabb technológiával anélkül, hogy felesleges pénzt költene a berendezésekre. A termékcsalád bővítésén túl az új technológia előnyt jelenthet versenytársaival szemben is.

További részletekért kérjük érdeklődjön kollégáinknál!

Névtelen terv (30)

Product Enquiry