Szeretne naprakész készletinformációkat?

Válassza az igodepo.hu ingyenes készletnyilvántartó programot, amely alkalmazkodik a vállalkozásához és egyszerűsíti a mindennapi működését a zökkenőmentes értékesítés érdekében.

Készletkezelő szoftver növekvő vállalkozások számára

Egyszerűsítse a folyamatokat, nyerjen versenyelőnyt és emelje vállalkozását a következő szintre az igodepo segítségével.

Átláható készletgazdálkodás

A raktárkezelő rendszer használata segítséget nyújt a pontos és valós idejű készlet kezelésének.

Raktárkezelés menet közben

Mivel az Igodepo felhőalapú, a raktár munkáját bárhonnan, bármikor és bármilyen eszközről kezelheti.

Hatékony munkaerő

A készletkezelési megoldás leegyszerűsíti a készletkövetési folyamatot és kiküszöböli az emberi hibákat a készletadatok rögzítésében.

Optimalizált ellátási lánc

A készletkezelő rendszer optimalizálja a raktár belső működését, amely aztán kiterjedhet a szélesebb ellátási láncra is.

Együtt többet ér

Vonalkódtechnikai berendezés és szoftver egy csomagban

Vonalkódtechnikai berendezés

Segítünk kiválasztani a megfelelő vonalkódtechnikai terméket és berendezést az Ön igényeihez mérten. Hiszen fontos, hogy egy-egy adott folyamathoz milyen vonalkódolvasót, adatgyűjtőt vagy éppen címkenyomtatót használ.

készletnyilvántartó szoftver

Fejlessze készletgazdálkodását az ingyenes igodepo készletnyilvántartó segítségével, és amennyiben további megoldásokat szeretne integrálni a szoftverbe vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy személyre szabott árajánlatot tudjunk adni.

címkekészítő szoftver

Fontos, hogy vállalata elég gyorsan reagáljon a változó piaci viszonyokra és trendekre. Ezért segítünk kiválasztani a megfelelő címketervező és nyomtató szoftvert, amely lehetővé teszi címkék, vonalkódok és RFID-címkék tervezését, létrehozását és kezelését.

Készletnyilvántartó program vállalkozására szabva

Egy fejlődő vállalkozás számára elengedhetetlen a raktárkészlet nyomon követése, viszont sok esetben nehéz kiválasztani a megfelelő rendszert. Válasszon minket és segítünk kifejezetten az Ön igényeire szabni a rendszert és a vonalkódtechnikai berendezéseket.

Product Enquiry