A nagy képernyőt és integrált szkennert kínáló táblagépek nagy segítségnek bizonyulnak, amikor támogatott értékesítésről vagy szélsőséges munkakörnyezetről van szó. – Ismerje meg a Zebra ET51/56 strapabíró termékcsaládot, amelynek sokféleképpen hasznát vehetik a terepen dolgozó munkatársai.

A vásárlói elvárások és a technológiai környezet már jó ideje folyamatos változásban van minden ágazatban, ami arra készteti a szervezeteket, hogy jelentősen átalakítsák a helyszíni műveleteiket, hogy lépést tudjanak tartani a kereslettel és az elvárásokkal – legyen szó akár áruk vagy szolgáltatások kiszállításáról, vagy éppen különböző üzleti folyamatok nehézségeiről.

Manapság egyre több vállalat integrálja a különböző mobiltechnológiai lehetőségeket, hogy növeljék a dolgozók termelékenységét, hatékonyságát és eredményességét útközben. Viszont a kisebb kézi mobil számítógépekkel vagy okostelefonokkal ellentétben a robosztus táblagépek helyettesíthetik a laptopot, amelyet a terepen dolgozóknak gyakran megterhelő cipelniük. Még jobb, hogy a strapabíró üzleti táblagépek nagy és fényes kijelzői, valamint könnyű kialakítása megkönnyíti a részletes eszközvázlatok, szállítási megrendelések vagy feladatellenőrzési listák olvasását, és a munkafolyamatok mozgásban tartását a legkülönfélébb környezeti munkakörülmények között.

A terepen dolgozóknak olyan eszközökre van szükségük, amelyek belülről kifelé strapabírónak vannak tervezve. Emellett szükségük van arra, hogy biztonságosan tudjanak csatlakozni az adatforrásokhoz (azaz az üzleti rendszerekhez), függetlenül attól, hogy milyen messze vannak a létesítménytől. Természetesen az is fontos, hogy elegendő rendszer – és akkumulátorteljesítmény – álljon rendelkezésre ahhoz, hogy a technológia okozta késések vagy leállások nélkül átvészeljék a napot. Hiszen súlyos következményei lehetnek annak, ha egy kézbesítő elveszíti az útvonaltervezési segítséget, vagy ha egy közüzemi technikus nem tudja lekérni a berendezések kézikönyveit egy kiesés során.

Éppen ezért a Zebra kifejlesztette a népszerű ET51/56 Android 10 strapabíró táblagépeket, amely már Európa, Ázsia, Latin-Amerika és Észak-Amerika nagy részén elérhető. Az új 8,4″ és 10,1″ ET51/56 pontosan azt nyújtja, amire szüksége van vállalkozása zavartalan működéséhez és pontosan azt adja a dolgozóknak, amit egy táblagéptől elvárnának.

Strapabíró tablet munkára? Meglepően masszív kiépítés és rugalmasság a legkülönfélébb felhasználási esetekhez. Válaszd te is a Zebra ET51/56 tableteket és kérj ajánlatot még ma!

További hasznos cikkek a termékekkel kapcsolatban:

Product Enquiry