Szolgáltatások

Cégünk széleskörű szolgáltatási portfóliót kínál partnerei és ügyfelei számára, amely nagyobb biztonságot, gyorsabb és költséghatékonyabb működést biztosít számukra. Kínálatunkat folyamatosan fejlesztjük ügyfeleink igényeinek megfelelően, illetve a technológiai fejlődésnek megfelelve.

Image

Rendszertervezés

Nem tudja pontosan milyen eszközre van szüksége?

Hisszük, hogy partnereink számára a zavartalan működés biztonsága kulcsfontosságú, mégpedig egy olyan világban, ahol naponta változó technológiai környezetben kell helytállniuk. Éppen ezért szakértő csapatunk elkötelezett abban, segítsen kiválasztani az ügyfelek egyedi igényeinek megfelelő megoldásokat.

Image

Üzembehelyezés

Minden lépésnél segítünk Önnek!

Cégünk a vevői igényeknek megfelelően a megvásárolt eszközöket a helyszínen szakszerűen telepíti és beüzemeli. A szakszerű beüzemelés és a felhasználók oktatása már az első pillanattól megtérülő befektetés, hiszen az eszközök megfelelő használatával drasztikusan csökkenthető a meghibásodások száma.

Image

Bérnyomtatás

Minden címkével kapcsolatos igénye egy helyen!

Cégünk portfóliójának a része a bérnyomtatási szolgáltatás, amelynek segítségével lehetőség van tekercses, fekete-fehér, öntapadós címkék, valamint egyedi perforált, black- mark vagy folyamatos címkék nyomtatására. A címke kiválasztás széles termékskáláról történik. Bízza ránk a nyomtatást!

Image

Szoftverfejlesztés

Ötlettől a megvalósításig!

Cégünk második pillére a komplex szoftverfejlesztési megoldások egyedi üzleti igények alapján. Egyedi szoftverek fejlesztése a tervezéstől az implementáción keresztül a követő támogatás biztosításáig, már SLA alapokon is. A tervezéstől a megvalósításon át végig számíthat ránk!

Image

Eszközbérlés

Rugalmas megoldás vállalatok számára!

Tudjuk, hogy a zavartalan működés érdekében fontos, hogy naprakész technológiát használjanak a vállalatok, viszont erre nem mindig adódik lehetőség költségvetési szinten. Éppen ezért szakértő csapatunk segítséget nyújt a hosszabb távú eszközbérlés igénylésében.

Image

Karbantartás, javítás

Az üzemi leállás nálunk már a múlté!

A Megaglobal Kft. a japán SATO címkenyomtatással foglalkozó vállalat hivatalos márkaszervize, de több más gyártó nyomtatóit, olvasói, adatgyűjtőinek a javítási szolgáltatásait is elvégzi, úgy mint a Zebra, Honeywell, Panasonic, Datalogic, Epson, Star.

Product Enquiry