BARTENDER AUTOMATION

Kategória:

Leírás

Bartender Automation Kiadás

A több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező BarTender szoftverben világszerte megbíznak a vállalatok, hogy a címkézési, jelölési és nyomtatási folyamatok optimalizálásával javítani tudják a biztonságot, a hatékonyságot és a megfelelőséget. A BarTender Software a világ vezető tervező- és nyomtatószoftvere címkék, vonalkódok, kártyák és RFID-címkék tervezéséhez és nyomtatásához.  A BarTender Automation kiadás ideális azon vállalkozások számára, amelyek a sebesség és pontosság növelése érdekében automatizálni kívánják a címkézési folyamataikat, továbbá a szoftver biztosítja a címke- és dokumentumnyomtatás kezeléséhez és integrálásához szükséges technológiát a vállalat üzleti rendszereivel.

Bartender előnyei:

  • Megbízható automatizált nyomtatás bármilyen operációs rendszerből, informatikai rendszerből vagy eszközről az adattranzakciók és SDK-kérések eredményeképpen.
  • Testre szabott integráció az üzleti rendszerekhez a .NET SDK és az API-hozzáférés segítségével
  • Hatékony tervezés intelligens sablonokkal a karbantartási idő csökkentése érdekében
  • Folymatkészítő – a folyamatok és műveletek egymáshoz kapcsolásához intelligens űrlapok létrehozásához
  • Újranyomtatási konzol –  a nyomtatási előzmények egyszerű felidézéséhez, valamint egy sérült vagy hiányzó címke azonos példányának újranyomtatásához

További kérdés esetén kérjen ajánlatot vagy keressen fel minket a +36 1 321 3301-es telefonszámon.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BARTENDER AUTOMATION” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük