,

Zebra TC57X

 

Billentyűzet Virtuális
Beolvasási távolság Közepes (2,5 m-ig)
Funkció
Vonalkód olvasás
Interfész
Kialakítás Egyenes
Márka
Operációs rendszer Android
Beolvasási technológia
Cikkszám: TC57HO-1XFMU6P-A6 Kategóriák: ,

Zebra TC57X Android alapú adatgyűjtő

A TC52 (WLAN) és TC57 (WWAN) érintőképernyős adatgyűjtők a rendkívül sikeres TC51/TC56 modellekre épülnek, új platformmal és új képességekkel bővítve, hogy a vállalati szintű érintőképernyős számítástechnika csúcsát nyújtsák.
A végső felhasználói élményt kapja – az Android egyszerűségét az összes olyan üzleti funkcióval, amelyre a dolgozóknak szükségük van a termelékenység maximalizálásához és a folyamatok ciklusidejének minimalizálásához. Egy élvonalbeli platformon kapja meg a végső technológiai fejlesztéseket, maximalizálva a mobilitás előnyeit ma, a jövőre nézve pedig a jövőbiztosságot, amelyre szüksége van vállalkozása kiszolgálásához a következő években. A Mobility DNA, az értéknövelt alkalmazások végső gyűjteménye, négy új, egymást kiegészítő megoldással, amelyek páratlan funkcionalitást biztosítanak – többek között a lehető legjobb WiFi teljesítményt, az eszközfrissítési folyamat központi irányítását, a Google Mobile Services (GMS) hozzáférésének ellenőrzését és még sok mást. Az opcionális Visibility Services pedig a végső eszközkezelési képességeket kínálja az eszközök értékének maximalizálása érdekében.

A robusztus TC57x Touch Computer a csak a Zebra által kínált fejlettebb funkciókkal a felhasználói élményt a maga nemében egyedülállóvá teszi. A Zebra Mobility DNA eszközeivel növelheti a használat egyszerűségét, és új szintre emelheti a munkatermelékenységet és az eszközvezérlést a négy falon kívül dolgozók számára. A teljes mobilhálózati rugalmasság pedig a világ bármely pontján megbízható mobilszolgáltatást biztosít a munkavállalók számára.

Elérhető típusok cikkszámai:

  • TC57HO-1XFMU6P-A6
  • TC57HO-1XFMU6P-NA
  • TC57HO-1XFMU6P-RU
  • TC57HO-1XFMU6P-TK
  • TC57JO-1XFMU6P-TK

További kérdés esetén kérjen ajánlatot vagy keressen fel minket a +36 1 321 3301-es telefonszámon.

Billentyűzet

Virtuális

Beolvasási távolság

Közepes (2,5 m-ig)

Funkció

,

Vonalkód olvasás

,

Interfész

, , , ,

Kialakítás

Egyenes

Márka

Operációs rendszer

Android

Beolvasási technológia

Product Enquiry