Komplex üzleti megoldások a vonalkódtechnológia segítségével!

Hisszük, hogy partnereink számára a zavartalan működés biztonsága kulcsfontosságú, éppen ezért szakértő csapatunk elkötelezett abban, segítsen kiválasztani az ügyfelek egyedi igényeinek megfelelő megoldásokat.

Egyedi szoftverek fejlesztése a tervezéstől az implementáción keresztül a követő támogatás biztosításáig, már SLA alapokon is. A tervezéstől a megvalósításon át végig számíthat ránk!

Cégünk a vevői igényeknek megfelelően a megvásárolt eszközöket a helyszínen szakszerűen telepíti és beüzemeli. A szakszerű beüzemelés és a felhasználók oktatása már az első pillanattól megtérülő befektetés, hiszen az eszközök megfelelő használatával drasztikusan csökkenthető a meghibásodások száma.

Termék kategóriák széles választéka

Címkenyomtatók

Az asztali címkenyomtatótól kezdve az ipari teljesítményű tekercses eszközökig minden felhasználási területre és címkézési feladatra megoldást nyújtunk.

Vonalkódolvasók

Ipari vagy általános felhasználásra, vezetékes vagy vezetéknélküli vonalkód olvasóra van szüksége? Minden igényre tudunk megfelelő eszközt ajánlani!

Adatgyűjtők

Ipari és mobil adatgyűjtők széles választékát nyújtjuk. Ezek az eszközök már nem is vonalkódolvasók, hanem egybeépített mini számítógépek.

Kellékanyagok

Papír, termál és műanyag öntapadós etikett címke és hozzávaló festékszalag vagy tintapatron széles választékban, tekercses és íves kivitelben is akár.

Tudjon meg többet arról, hogy mit érhet el a különböző adatgyűjtő termékcsaládokkal!

Copyright © 2021 Iparivonalkód iparivonalkod.hu | Megaglobal Kft. | info@megaglobal.hu | Tel: +361 321-33-01

Product Enquiry