Iparivonalkód logo_fehér

Legjobb termékek a logisztikai dolgozók számára

Strapabíró Zebra csúcstermékeinkkel minden szállítmányozó és logisztikai dolgozó tökéletesen fel lesz vértezve bármilyen feladathoz!

A logisztikusok, a szállítók és a helyszínhez járó munkatársak mindennapi munkájuk során folyamatosan mozgásban vannak – egyesek gyakran poros raktárakban szállítanak árut, mások pedig mindig úton vannak, vagy minden nap más ügyfélprojektnél vannak. Bármit is csinálnak, egy közös vonás van bennük: ahhoz, hogy megfelelően végezhessék munkájukat, olyan berendezésekre van szükségük, amelyekre a nagy igénybevétel és külső hatások ellenére 100 százalékban támaszkodhatnak. Itt jönnek a képbe a Zebra speciális, szállítás és logisztika fókuszú termékei – 100 százalékban bízzon rájuk a terepen!

A legmagasabb igényekre kifejlesztve

Zebra szállítási és logisztikai termékeit a zord körülmények között végzett igényes műveletekre tervezték. A legújabb műszaki jellemzőkkel vannak felszerelve, amelyek hatékonyabbá teszik a T&L dolgozóinak munkáját – nagy teljesítményű processzorral, tartós PowerPrecision akkumulátorral, hihetetlenül gyors Wi-Fi 6-tal és még sok mással. Sőt, ahhoz, hogy méltó partnerek lehessenek minden közlekedési és logisztikai dolgozó mindennapi munkájában, számos tartóssági teszten kellett átmenniük – mígnem a Zebra fejlesztői olyan jónak találták őket, hogy viselhették a Zebra logót.

VisibilityIQ – abszolút áttekintés a Zebra eszközpark teljesítményéről!

Zebra TC52ax

Androidos Mobil adatgyűjtő 5" HD érintőképernyővel

A Zebra TC52ax Androidos, érintőképernyős mobil adatgyűjtő nagy teljesítményének és strapabíró kialakításának köszönhetően ideális a szállítási és logisztikai iparágak megterhelő feladataihoz.

  • PowerPrecision+ akkumulátor (melegen cserélhető mód, akár 14 órás üzemidő)

  • IP65-/IP68 tanúsítvánnyal rendelkezik

  • Zebra OneCare és Mobility DNA kompatibilitással

  • Opcionális: SE5500/SE4720 szkenner modul

Termék adatlap

Zebra ET80/ET85

2 az 1-ben táblagép levehető billentyűzettel

Zebra ET80/ET85 táblagép Az ET80/ET85 táblagépek pillanatok alatt laptoppá, teljesen helyhez kötött vagy mobil munkaállomássá alakulnak a robusztus billentyűzet egyszerű fel- és leválasztásával. Megfelelnek az e-Mark követelményeinek, ezért alkalmasak járművekben való használatra.

  • 12"-es QHD érintőképernyő, 800 nittel

  • Intel Core i5/i7 processzorok (11. generáció)

  • IP65- és e-Mark-tanúsítvánnyal rendelkezik

  • USB-C, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, NFC és opcionális Ethernet; ET85: 5G és GPS

Termék adatlap

Zebra MC3300ax

Android billentyűzetes mobil adatgyűjtő 4" WVGA kijelzővel

Zebra MC3300ax adatgyűjtőAz ergonomikus MC3300ax billentyűzetes mobil számítógép a rendkívül sikeres és sokoldalú MC3300x-re épít, és új funkciókat kínál a raktár termelékenységének és hatékonyságának növelésére, valamint az üzletek és a gyártás színfalai mögötti területek új szintre emelésére.

  • Wi-Fi 6, különféle szkennelési modulokkal is elérhető

  • 7000 mAh PowerPrecision akkumulátor

  • IP64- és MIL-STD-810G-minősítéssel

  • Biztonsági érvényesítés a FIPS 140-2 szerint

Termék adatlap

Zebra ZQ500 sorozat

Strapabíró mobil nyomtatók nyugtákhoz/címkékhez

A ZQ500 mobil nyomtatók egyszerű kezelést kínálnak a felhasználók számára. Az extra nagy billentyűk és az intuitív felhasználói felület gondoskodik arról, hogy a nyomtatási feladatok zökkenőmentesen menjenek még kesztyűben is.

  • IP54 minősítésű, opcionális IP65 védőburkolattal

  • Klasszikus Bluetooth 4.1, Bluetooth Low Energy (BLE) és WLAN 802.11ac

  • Két modell akár 113 mm széles hordozóhoz

  • RFID modell elérhető

Termék adatlap
Megosztom:

Kapcsolódó bejegyzések

Gyártási dokumentációk kezelése

A rendszer kialakítása és tesztelése után az ügyfél a bevezetést követő évben drasztikus fejlődésről számolt be, számításaik szerint az auditok során az új rendszer hatására 49%-kal csökkent az észlelt nemmegfelelőségek száma.

Tovább olvasom

Zebra termékek mindenki számára

A Zebra Androidos adatgyűjtők és táblagépek mindenhol népszerűek: a kiskereskedelemben, a szállításban, a logisztikában, a raktározásban, a terepi szervizben és az egészségügyben. És nem is csoda, hiszen remek technológiát képviselnek, átgondolt kialakításúak, minőségi felépítésűek, strapabírók és könnyen használhatóak.

Tovább olvasom

Zebra OneCare és Zebra VisibilityIQ

Nagyobb teljesítmény és biztonság a mobil számítógépek számára az átfogó Zebra OneCare szolgáltatásokkal. A Zebra VisibilityIQ segítségével tökéletes áttekintést kaphat eszközeik teljesítményéről.

Tovább olvasom