Iparivonalkód logo_fehér

Zebra OneCare és Zebra VisibilityIQ

Még több lehetőség és teljesítmény mobileszközeidhez!

Nagyobb teljesítmény és biztonság a mobil számítógépek számára az átfogó Zebra OneCare szolgáltatásokkal. A Zebra VisibilityIQ segítségével tökéletes áttekintést kaphat eszközeik teljesítményéről az üzleti hatékonyság javítása és a költségek csökkentése érdekében!

Zebra OneCare – a nagyobb biztonság kifizetődik Önnek!

A Zebra mobil adatgyűjtők gyorsan használhatatlanná válhatnak Android és biztonsági frissítések nélkül – és Ön felelős ügyfelei biztonsági hiányosságaiért. A Zebra OneCare szolgáltatásokkal nagyobb biztonságot nyújt számukra!

A Zebra OneCare Essential további biztonsági ajánlatokat tartalmaz, például átfogó javítási lefedettséget, élő támogatást, hozzáférést a korlátozott szoftverekhez és még sok minden mást.

A Zebra OneCare Select a hét minden napján 24 órában, élő műszaki támogatást, készülékek üzembe helyezését, alkatrészkezelést és előzetes csereszállítást kínál.

OneCare műszaki és szoftvertámogatás (TSS)

A Zebra OneCare műszaki és szoftvertámogatás (TSS) hozzáférést biztosít exkluzív szoftverfrissítésekhez és biztonsági frissítésekhez – még harmadik féltől származó alkalmazásokhoz is.

OneCare Special Value

A Zebra OneCare Special Value (SV) többek között magában foglalja egyes Zebra mobileszközök öt napon belüli javítását, valamint a véletlen sérülésekre vonatkozó opcionális garanciát.

LifeGuard Androidra

A Zebra DNA LifeGuard eszköze Androidhoz megvédi az Android készülékeket a nem kívánt hozzáféréstől, növeli a termelékenységet és a tartósságot.

Zebra OneCare ábra_iparivonalkod

VisibilityIQ – abszolút áttekintés a Zebra eszközpark teljesítményéről!

A VisibilityIQ OneCare a Zebra professzionális OneCare karbantartási terveinek része. A szolgáltatás segít megelőzni a nem tervezett készülékleállásokat és javítási költségeket. Felhő alapú áttekintést kap a javítási és támogatási információkról, a szerződésekről és a támogatási esetekről, valamint a LifeGuard Analytics jelentésekről.

A VisibilityIQ Foresight lényegesen több lehetőséget kínál, mint az Enterprise Mobility Management (EMM) rendszerek. Minden más szolgáltatásnál több forrásból gyűjti össze az adatokat, világosan elkészíti azokat egyetlen színkódolt, felhőalapú áttekintésben, és azonnal használható betekintést nyer. A VisibilityIQ Foresight az előzményadatokat is kiértékeli az előrejelzések létrehozásához. Ez lehetővé teszi az Ön számára, hogy időben felismerje a problémákat, és időben meghozza a szükséges döntéseket.

Megosztom:

Kapcsolódó bejegyzések

Gyártási dokumentációk kezelése

A rendszer kialakítása és tesztelése után az ügyfél a bevezetést követő évben drasztikus fejlődésről számolt be, számításaik szerint az auditok során az új rendszer hatására 49%-kal csökkent az észlelt nemmegfelelőségek száma.

Tovább olvasom

Zebra termékek mindenki számára

A Zebra Androidos adatgyűjtők és táblagépek mindenhol népszerűek: a kiskereskedelemben, a szállításban, a logisztikában, a raktározásban, a terepi szervizben és az egészségügyben. És nem is csoda, hiszen remek technológiát képviselnek, átgondolt kialakításúak, minőségi felépítésűek, strapabírók és könnyen használhatóak.

Tovább olvasom