Iparivonalkód logo_fehér

Zebra MC9400/MC9450

Maximális hatékonyság kül- és beltéren egyaránt

Az új Zebra MC9400 és MC9450 adatgyűjtő forradalmasítja a vállalati adatkezelést azzal, hogy ötvözi a legújabb technológiákat és a megbízhatóságot egy robusztus, kifejezetten ipari felhasználásra tervezett készülékben.

Maximális hatékonyság

A Zebra MC9450 két SIM-kártyát támogat, beleértve a nano-SIM és az eSIM lehetőségét, így biztosítva a privát és nyilvános 5G vezeték nélküli kapcsolatot. Ez a kettős hálózati redundancia a vállalaton belül és kívül is biztosítja az állandó kapcsolatot. A Wi-Fi 6E felszereltség pedig négyszer nagyobb sávszélességet és akár háromszoros sebességet kínál, ami azonnali reakcióidőt tesz lehetővé az alkalmazások számára, javítva ezzel az ügyfelek termelékenységét és hatékonyságát. A Bluetooth 5.3 további előnyöket kínál, mint az energiahatékonyság növelése és az interferencia minimalizálása.

Zebra MC9400_MC9450_slot cardle

Az MC9450 lehetővé teszi a távoli beolvasást akár 30,5 méteres távolságból is, ezáltal megkönnyítve a raktárban dolgozók számára a nagy mennyiségű vonalkód kezelését. Az integrált szkennerek és az innovatív zöld lézer még nagyobb pontosságot biztosítanak, különösen magasraktárakban.

Kiváló megbízhatóság

A készülék Android operációs rendszerrel van ellátva, amelyet az Android 17-ig támogat biztonsági frissítésekkel. Hét billentyűzet opcióval és a karc- és ütésálló Corning Gorilla Glass üveggel felszerelt 4,3 hüvelykes WVGA színes kijelzővel könnyű használatot biztosít. Az IP65/IP68 tanúsítvány és a MIL-STD-810H követelményeknek való megfelelés garantálja a kiváló megbízhatóságot.

Hozd el a jövőt

Az MC9450 jelentős fejlesztéseket kínál az előző modellhez képest, például 2,5-szer nagyobb feldolgozási teljesítményt és 50%-kal több RAM-ot, 4-szer több flash memóriát és 8-szor több micro SD memóriát. A működés közben cserélhető, 7000 mAh-s PowerPrecision+ akkumulátor lehetővé teszi a hosszú üzemidőt és visszafelé kompatibilis a korábbi modellekkel.

Az MC9450 egyértelműen a robusztus mobil adatgyűjtők következő evolúciós lépése, amely optimális teljesítményt és megbízhatóságot nyújt az ipari környezetben.

Share the Post:

Kapcsolódó bejegyzések

Gyártási dokumentációk kezelése

A rendszer kialakítása és tesztelése után az ügyfél a bevezetést követő évben drasztikus fejlődésről számolt be, számításaik szerint az auditok során az új rendszer hatására 49%-kal csökkent az észlelt nemmegfelelőségek száma.

Tovább olvasom

Zebra termékek mindenki számára

A Zebra Androidos adatgyűjtők és táblagépek mindenhol népszerűek: a kiskereskedelemben, a szállításban, a logisztikában, a raktározásban, a terepi szervizben és az egészségügyben. És nem is csoda, hiszen remek technológiát képviselnek, átgondolt kialakításúak, minőségi felépítésűek, strapabírók és könnyen használhatóak.

Tovább olvasom